Automatiska strömbrytare & rörelsevakt i Vällingby & Stockholm

Brukar du komma hem från jobb eller skola på kvällen och önska att det inte vore så mörkt på uppfarten? Eller brukar du gå ut med soporna och önska att du hade en hand ledig att tända lampan med? En bra lösning är att ha en automatisk strömbrytare kopplad till rörelsevakt, som tillsammans med skymningsrelä automatiskt tänder ljuset när du rör dig, och sedan släcker igen.

Hör av dig för planering av installationen, och få en gratis offert

Är du intresserad av att få en automatisk strömbrytare installerad? Hör av dig till oss – vi hjälper dig med allt från planering baserat på dina önskemål och de förutsättningar som finns, till leverans och själva installationen. Vi ger dig så klart också alltid en gratis offert när du kontaktar oss om ett uppdrag, och erbjuder dig som privatperson att använda ROT-avdraget.

Vi installerar automatisk strönbrytare åt dig i och nära Vällingby & Västerort

Vi utför våra uppdrag åt kunder inte bara just här i Vällingby, utan också på många andra orter i närheten – så hör gärna av dig om du bor på en ort som Blackeberg, Bromma, Bromsten, Duvbo, Flysta, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Järfälla, Kista, Kälvesta, Nälsta, Solhem, Solhöjden, Sollentuna, Spånga, Sundby, Sundbyberg, Vinsta, Ängby eller Åkermyntan.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *