Installation av elbilsladdning i Vällingby & Stockholm

Elbilar är ett alltmer populärt alternativ, men något som du bör tänka på – oavsett om du ska skaffa en elbil privat eller till personalen på ditt företag – är hur du ska ladda den. Publika laddningsstationer är en möjlighet, men det allra bästa är att ha en egen snabbladdande laddbox i samband med parkeringen, som vi utan problem levererar och installerar åt dig.

Ett säkrare och mer effektivt alternativ

Utöver att du alltid har tillgång till laddboxen när bilen är parkerad har den också den stora fördelen att den jämfört med eluttaget i väggen är många gånger mer effektiv, samtidigt som den inte heller löper risk för överhettning och brand. Intresserad? Hör då av dig till oss för en gratis offert! Du som privatperson kan också använda ROT-avdraget för att sänka slutpriset.

Få jobbet utfört i Vällingby och på andra orter i närheten av Västerort

Vi installerar laddboxar åt dig på flera orter: inte bara här i Vällingby, utan vi besöker också ofta andra orter i närheten, som till exempel Blackeberg, Bromma, Bromsten, Duvbo, Flysta, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Järfälla, Kista, Kälvesta, Nälsta, Solhem, Solhöjden, Sollentuna, Spånga, Sundby, Sundbyberg, Vinsta, Ängby och Åkermyntan, med flera.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *