Installera solcellspaneler & solfångare i Vällingby & Stockholm

Solceller är ett utmärkt sätt att både spara pengar på och att värna om miljön. Vi både levererar och installerar panelerna åt dig, så att det bara är för dig att börja använda dem. Beroende på hur mycket energi du använder och hur många paneler du har går det faktiskt att bli självförsörjande på el, eller till och med att automatiskt sälja överskott till elbolag.

Få ett bra pris och en helt gratis offert

Vad det kostar att få solceller beror på hur ditt hus ser ut och hur många paneler du vill få uppsatta – men oroa dig inte, för du får alltid en helt gratis offert med ett bra pris när du tar hör av dig till oss om ett uppdrag. För dig som anlitar oss privat kan du dessutom använda dig av ROT-avdraget för att sänka arbetskostnaden och uppnå ett mycket lägre slutpris.

Vi hjälper dig på en mängd olika orter i Västerort

Vår firma utgår från Vällingby i vår verksamhet, men vi besöker även ofta kunder på andra orter, som till exempel Blackeberg, Bromma, Bromsten, Duvbo, Flysta, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Järfälla, Kista, Kälvesta, Nälsta, Solhem, Solhöjden, Sollentuna, Spånga, Sundby, Sundbyberg, Vinsta, Ängby och Åkermyntan.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *