Installera Jordfelsbrytare i Vällingby & Stockholm

En modern och fungerande jordfelsbrytare kan vara skillnaden mellan liv och död – när jordfelsbrytare finns på plats beräknas de förhindra cirka 90 % av alla elektriska olyckor som annars skulle kunna ha slutat med ett dödsfall. Om du har en äldre jordfelsbrytare, eller en som du tror är skadad eller sliten, bör du alltså så fort som möjligt få den kollad och eventuellt bytt mot en ny.

Prioritera att få jordfelsbrytaren kollad och utbytt

Om din jordfelsbrytare är äldre eller har utsatts för slitage eller skador är det viktigt att du snarast tar kontakt med en behörig elektriker. Vi har stor erfarenhet, och vi erbjuder dig dessutom alltid bra priser samt en gratis offert, så vänta inte! Du som privatperson kan dessutom använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för att kunna uppnå ett ännu lägre pris.

Vi är verksamma på en mängd olika orter kring Vällingby & Västerort

Vi har vårt kontor i Vällingby, men vi erbjuder även våra tjänster till dig på någon annan ort nära oss – bland annat besöker vi ofta orter som Blackeberg, Bromma, Bromsten, Duvbo, Flysta, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Järfälla, Kista, Kälvesta, Nälsta, Solhem, Solhöjden, Sollentuna, Spånga, Sundby, Sundbyberg, Vinsta, Ängby och Åkermyntan, med flera.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *