FTX Ventilation mekanisk värmeväxling i Vällingby & Stockholm

Vår ventilation och el-firma i Stockholm är specialiserade på att byta ut mekanisk frånluft till mekanisk frånluft och tilluft med värmeväxling. Fördelarna med detta är många: Billigare uppvärmning, jämnare temperatur och förebygger fuktskador. Anlita oss och bli garanterad ett fackmannamässigt slutresultat från våra erfarna elektriker och vvs-montörer.

Serviceinriktade anställda och stort kontaktnät

Vi värderar trevlig och serviceorienterad kontakt med våra kunder och branschkollegor. Det har givit oss lojala och nöjda kunder, och långsiktiga relationer med andra proffs. Vi sätter lika höga krav på våra samarbetspartners. Anlita oss gärna som totalentreprenör för ditt byggprojekt så sköter vi hela projektledningen. Vår utgångspunkt är Vällingby men vi jobbar runt om i omnejd på orter såsom Hässelby, Kälvesta, Åkermyntan, Solhöjden, Ängby, Stockholm. 

Bättre hälsa för lägre kostnad

Mekanisk från- och tilluft med värmeväxling ger en behagligare och säkrare miljö inomhus:

 • Friskare luft för bättre hälsa
 • Mycket effektiv värmeåtervinning (upp till 80 %)
 • Lägre uppvärmningskostnader
 • Skyddar mot fukt och mögel

Nyttja gärna rot-avdrag som privatperson

Du kan anlita oss, oavsett om du äger ett stort kommersiellt företag, ett kontorshotell, är del av en mindre bostadsrättsförening eller är privatperson. Vi utför jobb inom vvs och el i både stor och liten skala. Hör av dig för kostnadsfri offert och glöm inte att nyttja rotavdraget om du är privatperson! 

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *